به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خلیج فارس، دکتر رحمن دشتی رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس در نشست مشترک و سه جانبه با اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر و مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی وزارت صمت اظهار داشت: هم اکنون بیش از 160 شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری خلیج فارس مستقر است که تعداد 27 شرکت آن دانش بنیان هستند.
دشتی افزود: حوزه صنایع دریایی اولویت پارک علم و فناوری است که با حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان شرکت های متعددی در پارک فعال هستند که به طراحی و ساخت انواع کشتی و تجهیزات ناوبری، سوزن های انژکتور، رنگ های ضدخزه و نانو ویژه انواع کشتی نام برد.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان استان بوشهر پیشران صنعت کشتی سازی استان بوشهر هستند و در حوزه گردشگری دریایی نیز شرکت های پارک علم و فناوری اقدام به ساخت قایق گردشگری کرده اند که هم اکنون توسط عموم در حال استفاده است.
وی افزود: پارک علم و فناوری آمادگی دارد با همکاری صندوق توسعه صنایع دریایی جهت افزایش شرکت های دانش بنیان حوزه دریا اقدام نماید.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس تاکید کرد: استان بوشهر رتبه اول تولید جلبک کشور را دارد و تنها شهرک زیست فناوری کشور در استان بوشهر است و تولید صدف خوراکی و مرواریدساز از محصولات شرکت های مستقر در پارک و مراکز رشد تابعه است.
محمد محمودی مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی نیز اظهار کرد: صنعت دانش بنیان رویکرد جدید وزات صمت در کشور است و در این زمینه تلاش میشود ارتباط صنایع بزرگ با شرکتهای دانش بنیان بیش از پیش تقویت شود.
وی بیان کرد: باید منظومهای از شرکتهای دانش بنیان در جوار صنایع بزرگ شکل بگیرد چراکه این صنایع از گردش مالی بالایی برخوردار بوده و برای موفقیت نیاز مبرم دانش و فناوریهای شرکتهای دانش بنیان دارند.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی تصریح کرد: در رویکرد جدید ابلاغی به صندوق توسعه صنایع دریایی تصمیم بر این شده تا فعالیت های محلی در استانهای ساحلی گسترش داده شود.
محمودی ادامه داد: برای ساخت شناور تاکنون وامهای شناورسازی پرداخت و مورد استفاده تولیدکنندگان قرار میگرفت اما برای عمق بخشی به این حوزه نیاز به دانش و فناوری به طور جد احساس میشود.
وی افزود: صندوق تاکنون شناورهای کوچک، متوسط و بزرگ را مورد حمایت قرار داده ولی اکنون در برنامه جدید روی دانش و توانایی های مهندسی و فناوری های موردنیاز نسل جدید کشتی ها تمرکز شده است.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی ادامه داد: بر همین اساس توسعه ارتباط صندوق با دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و صندوق پروژهش و فناوری گسترش داده شده تا با پیدا کردن پروژههای مشترک پیدا و ضعف های این حوزه از نظر مالی پوشش داده شود.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی تاکید کرد: تبصره 18 بودجه و سایر ظرفیتها باید برای توسعه اشتغال صنعتی به کمک بیایند چرا که اشتغال صنعتی اهمیت بالایی داشته و در صورت حمایت اشتغال کنونی صنایع دریایی چندین برابر وضعیت موجود میشود.
بدون دیدگاه