سوالات متداول

سوالات متداول

  • پارک و مرکز رشد زیر نظر کدام سازمان و ارگان می باشد!.

وزات علوم ، تحقیقات  وفناوری (همانند دانشگاه های دولتی )

  • پارک چه خدمات و حمایت هایی به واحدهای فناور ارائه می‌نماید و مزایای استقرار در مراکز رشد و پارک چیست؟

خدمات استقرار و زیر ساختی(فضای اداری ، فضای کارگاهی ، اینترنت ، سرمایش ، میز و صندلی ، سالن جلسات ، سالن کارگاه آموزشی ،  و… ) ، خدمات آموزشی و مشاوره های تخصصی، تجاری سازی، بازاریابی، بازار سازی و خدمات نمایشگاهی و تبلیغات، خدمات حوزه مالکیت فکری، انتقال فناوری و امور بین الملل، حمایت های مالی و اعتباری و انوع معافیت ها….

  • متقضاین پذیرش در پارک بایستی دارای چه شرایطی باشند؟

داشتن تیم کاری مرتبط، داشتن ایده با سطح  نوآورانه قابل قبول  و قابل  اجرا، دارای پتانسیل ورود به بازار، دارای شخصیت حقوقی (شرکت یا موسسه)، ارائه برنامه کاری مناسب از جمله شرایط مهم پذیرش در مرکز رشد می باشد.

  • آیا در صورتی که هنوز شرکت ثبت نکرده باشیم میتوانیم وارد مرکز رشد شویم؟
    بله، با داشتن تیم کاری متخصص و متعهد، ایده نوآورانه و برنامه کاری حتی اگر شرکت ثبت نکرده باشید می توانید به مدت شش ماه در دوره رشد مقدماتی به صورت آزمایشی پذیرش شوید. تیم در این شش ماه فرصت دارد شرکت خود را به ثبت رسانده ، شرایط ورود به مرحله رشد را احراز نموده و از مزایای استقرار در مراکز رشد بهره مند گردد.
  • مرکز و پارک چگونه می تواند به تیم ما در ساخت نمونه ، تولید و تجاری سازی محصول کمک نماید.

مرکز رشد از ابتدای ایده،  با مشاوره های فنی و بازار درکنار مخاطب خواهد بود و کمک می نمایند نمونه تجاری محصول را تولید نماید. در ادامه مخاطب را جهت ورود به بازار آماده می نماید. مشاوره های بازار ، مشاوره های حقوقی ، دوره های های آموزشی کسب و کار ، تدوین طرح کسب و کار، قوانین بیمه و مالیات ، نحوه نگارش قرارداد ،  بازاریابی و تبلیغات و.. از جمله حمایت ها و اقدامات مرکز جهت تجاری سازی محصول می باشد.

  • آیا پارک و مرکز رشد در فروش محصولات ما شریک خواهد بود.

در صوتیکه قرادادهای فروش توسط پارک فراهم و مهیا گردد پارک بعنوان بالاسری بین 5 تا 15 درصد میزان قراداد را دریافت خواهد نمود. در غیر اینصورت حقوق مادی هر گونه فعالیت تجاری برای واحدهای فناور محفوظ می باشد.

  • اولین قدم جهت ورود به پارک فناوری و مراکز رشد چیست؟
    مراجعه حضوری به مراکز رشد و پارک و دریافت مشاوره جهت پرکردن فرم های پذیرش، سپس ثبت نام در سامانه pgstp.ir  و تکمیل فرم ، پیگیری فرآیند پذیرش از طریق سامانه وندا..
  • تسهیلات ارائه شده توسط مرکز به چه میزان و کارمزد و بازپرداخت آن به شکل می باشد.

تسهیلات تحقیقاتی و خدماتی جمعا حدود 115 میلیون تومان می باشد. از سایر منابع نیز جهت پرداخت تسهیلات به شرکت ها در قالب تفاهم نامه مشترک استفاده می شود. مانند صندوق امید ، صندوق پژوهش و فناوری ، تبصره 16 و 18 ، معاونت علمی و فناوری و سایر منابع

  • در راستای معرفی تیم به سرمایه گذار چه اقداماتی صورت می‌گیرد؟

پارک با برگزاری رویدادهای فناورانه و معرفی شرکت ها به شتابدهنده ها در معرفی شرکت ها به سرمایه گذار کمک می نماید.

  • شرکت های زیر مجموعه ی پارک علم و فناوری به چه صورت از معافیت مالیاتی برخوردار می شوند؟

پس از بررسی اسناد (اظهارنامه مالیاتی، فاکتورهای فروش، قراردادها و…) در کمیته بررسی معافیت مالیاتی  پارک درصد مشخص می شود و نامه ای خطاب به اداره امور دارایی جهت دریافت معافیت مالیاتی برای واحد فناور صادر خواهد شد.

شرکت های دانش بینان از پرداخت مالیات به شرط اینکه اظهارنامه را به موقع تکمیل نمایند و همچنین فعالیت های صورت گرفته توسط شرکت در حوزه دانش بینان باشد معاف می باشند.

  • نحوه ی بستن قرارداد استقرار واحدهای فناور زیر مجموعه ی پارک علم و فناوری به چه صورت می باشد؟

پس از پذیرش شرکت در شورای پارک و مراکز رشد با در دست داشتن اسناد مربوط به شرکت ، جهت انعقاد قرارداد استقرار به کارشناس امور قراردادها مراجعه شود..

  • آیا امکان واگذاری فضای کارگاهی و یا فضای کاری بهداشتی توسط مرکز امکان پذیر است.

بله – هم فضای اداری و هم فضای کارگاهی در اختیار شرکت ها قرار میگیرد. در همه مراکز رشد فضای اداری برای شرکت ها وجود دارد. درخصوص فضای کارگاهی مرکز استان و شهرستان دشتستان دارای فضای کارگاهی می باشند ومرکز دشتی نیز بزودی فضای کارگاهی آن تکمیل می گردد. شرکت های عضو دیگر مراکز نیز می توانند از فضای کارگاهی مرکز استان استفاده نمایند.

  • نرخ اجاره بهای ساختمان های پارک علم و فناوری به چه صورت می باشد؟

با نظر کارشناس رسمی دادگستری و تصویب در شورای فناوری تعرفه ی استقرار هر سال مشخص می گردد. به شرکتهایی که در دوره رشد مقدماتی هستند واگذاری فضا بصورت کاملا حمایتی می باشد.

  • آیا دسترسی به اینترنت در پارک و مراکز رشد فراهم است؟ هزینه آن چقدر است؟

بر اساس قرارداد استقرار ، در ساختمان‌هایی که زیرساخت شبکه دارند (ساختمان‌های با کاربری دفتری) ارتباط با اینترنت با پهنای باند 256 Kbps بدون هزینه برقرار است.

  • روش دسترسی به اینترنت در پارک و مراکز رشد چگونه است ؟

دسترسی به اینترنت در ساختمان‌های اصلی پارک و مرکز رشد در بوشهر با شبکه کابلی فراهم شده. فقط کافی است کامپیوتر خود را به پورت شبکه روی دیوار وصل کنید؛ توجه کنید که تنظیمات کارت شبکه روی Automatic باشد. ممکن است دسترسی به شبکه در بعضی از مراکز رشد بصورت بی‌سیم باشد. در اینصورت اطلاعات لازم برای اتصال به شبکه توسط کارشناس مرکز در اختیار شما قرارخواهدگرفت.

  • برای دریافت پهنای باند بیشتر چه راهکاری وجود دارد ؟

می‌توانید با کارشناس فناوری اطلاعات پارک مشورت کنید تا با توجه به نیاز، هزینه، امکانات و محدودیت‌های فنی و قانونی بهترین راهکار را به شما پیشنهاد دهد.

  • برقراری خط تلفن و فکس در پارک و مراکز رشد چگونه است ؟

با توجه به محدودیت‌های مخابراتی، بهترین گزینه استفاده از سیستم تلفن مبتنی بر شبکه (VOIP) است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناس فناوری اطلاعات پارک مشورت کنید.

  • آیا مجوز پارک می تواند جایگزین سایر مجوزها باشد و آیا این مجوز از نظر سایر ارگان ها قابل پذیرش می باشد.

از مجوز پارک می توان در بسیاری از کسب و کار استفاده نمود. اما برخی کسب و کارهای خاص باید مجوزهای مورد نیاز خود را از سازمان مرتبط دریافت نمایند. مانند سیب سلامت و پروانه بهداشتی و…

  • نحوه ی اخذ گواهی شرکت های خلاق به چه صورت می باشد؟

به سایت https://ircaritive.isti.ir مراجعه نمایید و مدارک شرکت و محصولات خود را بارگذاری نمایید. جهت تسریع در امر می توانید از کمک و راهنمایی کارشناسان پارک و مراکز رشد استفاده نمایید.

  • نحوه ی اخذ تائیدیه شرکت های دانش بنیان به چه صورت می باشد؟

به سایت https://reg.daneshbonyan.ir  مراجعه نمایید و مدارک شرکت و محصولات خود را بارگذاری نمایید. جهت تسریع در امر می توانید از کمک و راهنمایی کارشناسان پارک و مراکز رشد استفاده نمایید.

  • نحوه ی صدور مجوز واحدهای فناور به چه صورت می باشد؟

هر ساله  پس از انعقاد قرارداد استقرار مجوز واحدهای فناور صادر می گردد.

  • شرکت های دانش بنیان شامل چه مزایایی هستند؟

معافیت مالیاتی، خدمات مالی و حسابداری، معافیت از حقوق گمرکی ، عوارض و سود بازرگانی، بیمه های مهندسی، امریه نظام وظیفه و… 110 خدمت و تسهیلات که به شرکتهای دانش بنیان پرداخت می شود را می توانید در سایت https://reg.daneshbonyan.ir   مشاهده نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *