رویداد نوآفرین صنعت ساز در بوشهر برگزار می شود


رییس پارک علم و فناوری خلیج فارس از برگزاری پیش رویداد نوآفرین صنعت ساز، ویژه استان بوشهر در تاریخ ۹ اسفندماه خبر داد.

رحمن دشتی رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس اظهار داشت: پیش رویداد استانی پویش توانمندسازی نوآفرین صنعت ساز که توسط معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف در پارک های سراسر کشور درحال برگزاری است، در استان بوشهر نیز در روز پنجشنبه ۹ اسفند ماه از ساعت ۸ تا ۱۷ برگزار می گردد.

وی افزود: تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر در این رویداد ثبت نام کرده اند که در روز پنج‌شنبه در پارک علم و فناوری حضور پیدا خواهند کرد .

دشتی اظهار داشت: این رویداد در محورهای اقتصاد دریا محور، انرژی (نفت، گاز ، پتروشیمی و انرژی های تجدید پذیر)، صنایع دستی ، فرهنگی و نرم و گردشگری(خلاق)، اقتصاد کشاورزی و امنیت غذایی در استان بوشهر برگزار می شود.
رییس پارک علم و فناوری خلیج فارس هدف از برگزاری رویداد نوآفرین صنعت ساز را ارتقای مهارت های پایه کسب و کار دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی و صاحبان ایده با تاکید بر رفع نیاز صنایع استان دانست.

لازم به ذکر است این طرح هر چهار ماه یکبار به شکل بوت کمپ‌های آموزشی؛ مشاوره و منتورینگ برگزار خواهد شد و در انتهای برنامه هسته های منتخب در مراکز رشد مستقر شده و از زیرساخت‌ها و خدمات لازم جهت راه اندازی کسب و کار بهرمند میگردند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *