حمایت از کشتی‌سازان دانش بنیان‌، به اشتغال بوشهر کمک می‌کند


رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس گفت: شرکت‌های مستقر در این پارک در حوزه صنایع دریایی و کشتی سازی قابلیت بالایی دارند و با توجه به نیاز کشور، حمایت‌های استانی و ملی از این واحدها، می‌تواند بخش قابل توجهی از مسأله اشتغال را در این استان حل کند.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خلیج فارس، ابوالحسن رزمی‌نیا رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس در گفت‌وگو با خبرنگاران، بیان کرد: در زمان حاضر پنج واحد فناور و ۲ شرکت دانش بنیان در حوزه صنایع دریایی در مجموعه پارک علم و فناوری استان بوشهر فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: با توجه به استقرار بیش از ۶۰ واحد صنعتی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در استان بوشهر، از دیلم تا عسلویه و حجم و اندازه پروژه‌هایی که در این حوزه تعریف و اجرا می شوند، بیشتر شرکت‌های مستقر در پارک و مراکز رشد استان بوشهر تمایل به همکاری با این بازار را دارند.
رزمی نیا افزود: در زمان حاضر ۳۰ شرکت فناور پارک علم و فناوری خلیج فارس به طور تخصصی در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی  فعالیت می‌کنند که از این شمار هفت واحد دانش بنیان هستند.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس گفت: تقویت بنگاه‌های مالی پشتیبان فناوری و صندوق پژوهش و فناوری این استان برای حمایت مالی، ارائه تسهیلات و ضمانت نامه و کمک به شرکت‌های فناور و دانش بنیان برای حضور در مناقصه ها و پروژه‌های بزرگ از مواردی است که باید برای تحقق آن تلاش و پیگیری شود.
وی اضافه کرد: تسهیل فرآیندهای اخذ مجوز از سازمان های دولتی از جمله اعطای رتبه و صلاحیت پیمانکاری و مشاوره، صلاحیت ایمنی کار و مجوز سلامت از درخواست‌های شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری استان بوشهر است.
رزمی‌نیا تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی و صنایع استان بوشهر برای خرید کالاها و خدمات مورد نیاز خود ملزم به اولویت قراردادن شرکت‌های فناور و دانش بنیان مستقر در این استان هستند و پایبندی آنها به این موضوع باید با جدیت دنبال شود.

حمایت از کشتی‌سازان دانش بنیان‌، به اشتغال بوشهر کمک می‌کند

رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس با بیان مشکلات استقرار شرکت های فناور و دانش بنیان در این پارک، گفت: این استان با کمبود فضای کارگاهی و اداری برای استقرار شرکت های دانش بنیان و فناور در پارک و مراکز رشد روبرو است.
وی افزود: با توجه به تکمیل فضاهای موجود، برنامه ریزی برای ایجاد فضاهای جدید، تکمیل مجتمع کارگاهی مرکز رشد شهرستان دشتی، ساختمان شماره ۲ در طرح جامع عمرانی در دستور کار است که در این زمینه نیازمند حمایت هستیم.
رزمی نیا عنوان کرد: پیگیری برای اجرایی شدن قانون جهش تولید دانش بنیان و قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در استان بوشهر، راه اندازی مراکز رشد جدید، افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان و سهم بازار شرکت های فناور و دانش بنیان در خلق و توسعه فناوری های نوین مبتنی بر مزیت‌های استانی و منطقه‌ای از برنامه‌های در دست پیگیری پارک علم و فناوری خلیج فارس برای سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۱۶۰ واحد فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری خلیج فارس و ۶ مراکز رشد استان بوشهر مستقر هـستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *